Benik Houthandel Gemert

Na 15 jaar ervaring opgedaan te hebben in de bosbouw, besloten we in 2011 onze eigen houtzagerij op te richten. Dankzij het opgebouwde netwerk, kunnen we nu hout uit verantwoord beheerde bossen kopen om een kwaliteitsproduct te verkrijgen. Bij Benik houthandel in Gemert kunt u terecht voor diverse houtsoorten. Wat ons sterk maakt is dat we maatwerk verrichten, dat wil zeggen dat we hout in iedere gewenste dikte en lengte tot 9 meter kunnen zagen. Verder geven we advies bij de aankoop van hout en bouwen van overkappingen of veranda’s. Wij hebben een grote voorraad balken en planken van verschillende houtsoorten zoals douglas hout en eikenhout. Een andere topper in ons assortiment zijn de boomschorsplanken.

benik houthandel en zagerij

Benik Houthandel en Zagerij

Een aantal jaar geleden is Benik Houthandel en Zagerij verhuisd vanuit Beek en Donk naar de Rooije Hoefsedijk in Gemert. Op deze locatie zijn wij in staat om de hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren die onze klanten al van ons gewend zijn. Benik Houthandel heeft een groot assortiment hout op voorraad. Heeft u vragen over ons hout assortiment of wilt u graag een keer langskomen, neem dan gerust even contact met ons op.

KWALITEIT

Wij werken altijd met de hoogste kwaliteit hout. Onze zagerij verwerkt alleen het langzaam groeiende douglashout, afkomstig uit de Veluwe, Ardennen en de Eiffel.

MAATWERK

Wat ons sterk maakt is dat we maatwerk verrichten, dat wil zeggen dat we hout in iedere gewenste dikte en lengte tot 9 meter kunnen zagen.

ERVARING

Benik Houthandel en Zagerij in Gemert heeft meer dan 20 jaar ervaring in de houtsector. In 2011 is besloten onze eigen houtzagerij op te richten. Dankzij het opgebouwde netwerk, kunnen we nu hout uit verantwoord beheerde bossen kopen om een kwaliteitsproduct te verkrijgen.

UITGEBREID ASSORTIMENT

Bij ons kan men terecht voor diverse houtsoorten. Daarnaast leveren wij boomschorsplanken en diverse andere producten.

Bezoek Benik Houthandel in Gemert

Op zoek naar geschaafde boomschorsplanken? Benik Houthandel en Zagerij in Gemert heeft een groot assortiment in de showroom staan. In onze winkel kunt u geschaafde boomstamplanken van diverse houtsoorten vinden zoals beuken, eiken, douglas, kersen, iepen en acacia.  Deze schaaldelen worden tegenwoordig gebruikt voor tafels, banken, tv meubels, boekenplanken, bureau’s, biertafels, badmeubels, kasten, etc. De boomstam planken kunnen op maat gezaagd worden terwijl u wacht.

boomschorsplanken beuken
boomschorsplanken beuken
Houthandel gemert
Houthandel gemert
boomschorsplanken eiken
Houthandel gemert

Benieuwd naar de mogelijkheden!

Neem contact op!