Houthandel dichtbij Uden

Ben je op zoek naar een houthandel in de omgeving van Uden? Dan ben je bij Benik Houthandel en Zagerij aan het juiste adres! Onze houthandel is gevestigd in Gemert op 20 minuten rijden vanuit het centrum van Uden. Bij ons kun je terecht voor een groot assortiment aan douglas hout van hoge kwaliteit en een maximale lengte van 9 meter. Ben je op zoek naar een andere houtsoort, bekijk dan ons assortiment eiken hout, beuken boomschorsplanken en meer!

Benieuwd naar onze houthandel dichtbij Uden?

Douglas hout kopen

Benik Houthandel en Zagerij heeft een groot assortiment in douglas balken, planken en boomstamplanken. In onze eigen houtzagerij kunnen wij iedere gewenste lengte tot 9 meter voor u zagen. Op dit moment verschilt douglas hout op de markt enorm in kwaliteit. Zo is er snelgroeiend en langzaam groeiend douglas te koop. Onze houtzagerij verwerkt alleen het langzaam groeiende douglas hout, afkomstig uit de Veluwe, Ardennen en de Eiffel. Deze variant heeft een vele langere levensduur en splijt minder snel. Voor meer informatie over ons assortiment, neem contact op.

Douglas balken

Ben je op zoek naar douglas hout balken voor bijvoorbeeld het maken van je overkapping, tuinmeubelen of andere toepassingen? Bij Benik Houthandel en Zagerij kun je terecht voor fijnbezaagde en geschaafde balken in lengtes tot 9 meter! Voor informatie zie onze pagina douglas balken.

Douglas planken

Ook voor douglas planken kunt u terecht bij Benik Houthandel en Zagerij in Gemert dichtbij Venray. Onze zagerij verwerkt alleen langzaam groeiend douglashout afkomstig uit de Ardennen, Eiffel en de Veluwe. Kijk voor ons complete assortiment op de pagina douglas planken.

Bouwpakketten

Ben je op zoek naar een douglas overkapping, maar weet je niet waar je moet beginnen? Benik Houthandel en Zagerij in Gemert heeft bouwpakketten die in iedere gewenste maat kunnen worden aangeboden. Al onze maatwerk bouwpakketten zijn voorzien van pen- en gat verbindingen, waardoor er bijna geen schroeven meer nodig zijn.

Houtsnippers

Wil je houtsnippers kopen? Dan ben je bij Benik Houthandel en Zagerij aan het juiste adres. Onze houtsnippers zijn gemaakt van onbehandeld douglas en eikenhout. De levensduur van onze houtsnippers is circa drie keer langer als die van snoeihout houtsnippers. Voor alle informatie en prijzen zie onze pagina over houtsnippers.

Bezoek Benik houthandel dichtbij Uden

Ben je benieuwd geworden naar ons assortiment aan hout? Kom dan eens langs bij Benik Houthandel en Zagerij en ontdek ons uitgebreide assortiment en mogelijkheden. Benik is gevestigd in Gemert op ongeveer 20 minuten vanaf het centrum van Uden.

Weet je al waar je naar op zoek bent of heeft u een vraag over ons assortiment? Neem dan gerust even van te voren contact met ons op via 0492-551414 of info@benikhout.nl.