Houthandel dichtbij Helmond

Ben je op zoek naar een houthandel in de omgeving van Helmond? Dan ben je bij Benik Houthandel en zagerij aan het juiste adres! Bij ons kun je terecht voor een groot assortiment van diverse houtsoorten. Bij ons vindt je een uitgebreid assortiment aan douglas hout, maar ook voor andere houtsoorten zoals bijvoorbeeld eiken en beuken boomschorsplanken kun je bij Benik terecht! Onze houthandel is gevestigd in Gemert, op een paar minuten rijden van Helmond.

Benieuwd naar onze houthandel?

Ons hout assortiment

Je kunt bij Benik Houthandel en Zagerij terecht voor een breed assortiment aan houtsoorten zoals: Douglas, Eiken, Essen, Beuken, Robinia en Plataan. Al ons hout wordt verwerkt in onze eigen houtzagerij. Hierdoor kan Benik balken en planken leveren in gewenste diktes met een maximale lengte van 9 meter. Vele soorten en maten hebben wij direct uit voorraad leverbaar. Dus wilt u graag hout bestellen of een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.

Bouwpakketten

Ben je op zoek naar een bouwpakket voor een douglas overkapping? Benik Houthandel en Zagerij in Gemert heeft bouwpakketten die in iedere gewenste maat kunnen worden aangeboden. Al onze maatwerk bouwpakketten zijn voorzien van pen- en gat verbindingen, waardoor er bijna geen schroeven meer nodig zijn.

Douglas balken

Ben je op zoek naar balken van douglashout voor bijvoorbeeld het maken van je overkapping, tuinmeubelen of andere toepassingen? Bij Benik kun je terecht voor fijnbezaagde en geschaafde balken in lengtes tot 9 meter! Voor informatie zie onze pagina douglas balken.

Douglas planken

Ook voor douglas planken kunt u terecht bij Benik Houthandel en Zagerij in Gemert nabij Helmond. Onze eigen zagerij verwerkt alleen langzaam groeiend douglas hout afkomstig uit de Ardennen, Eiffel en de Veluwe. Kijk voor ons complete assortiment op de pagina douglas planken.

Houtsnippers

Wil je een big bag houtsnippers kopen? Dan ben je bij Benik Houthandel en Zagerij aan het juiste adres. Onze houtsnippers zijn gemaakt van onbehandeld douglas en eikenhout. De levensduur van onze houtsnippers is circa drie keer langer als die van snoeihout houtsnippers. Voor alle informatie en prijzen zie onze pagina over houtsnippers.

Bezoek onze showroom dichtbij Hemond

Ben je benieuwd geworden naar ons uitgebreide assortiment? Kom dan eens langs in onze showroom en ontdek ons uitgebreide assortiment aan houtsoorten en diensten. Benik Houthandel en Zagerij is gevestigd in Gemert op ongeveer 10 minuten vanaf het centrum van Helmond.

Weet je al waar je naar op zoek bent of heeft u een vraag over ons assortiment? Neem dan gerust even van te voren contact met ons op via 0492-551414 of info@benikhout.nl.