Houtsnippers kopen

Ben je op zoek naar een houtsnippers? Dan ben je bij Benik Houthandel en Zagerij aan het juiste adres! Onze houtsnippers zijn gemaakt van onbehandeld douglas en eikenhout. Hierdoor gaan onze houtchips tot wel drie keer langer mee als houtsnippers van snoeihout. Nog een voordeel is dat in onze houtsnippers geen groenafval verwerkt is. De houtchips hebben een afmeting van circa 40mm.

Benieuwd naar onze houtsnippers?

Onkruid tegen gaan met houtsnippers

Het is mogelijk om met onze houtsnippers onkruid tegen te gaan. Hiervoor dient u minimaal een laag van 8 tot 10cm dik aan te brengen, direct op de grond. Natuurlijk kunt u ook altijd eerste een anti worteldoek leggen, waardoor u minder houtsnippers nodig heeft, wij adviseren dan een minimale laag tussen de 3 en 5 cm. Onze houtsnippers zijn verpakt in een big bags en hebben een inhoud van 1 kuub. Wilt u graag houtchips bestellen of een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.

Houtsnippers gebruiken als kachelhout

Wil je graag houtsnippers gebruiken als kachelhout? Dat is zeker mogelijk met onze houtchips. Het grote voordeel van onze snippers is dat er alleen hout en dus geen groenafval in verwerkt is. Let op: Onze houtsnippers zijn alleen verkrijgbaar in big bags van 1 kuub, waardoor u veel ruimte nodig heeft voor de opslag. Wellicht zijn daarom onze houtbriketten een mooier alternatief als kachelhout.

Bestel nu jouw houtsnippers

Wil je graag houtsnippers bestellen bij onze houthandel? Dat kan door contact met ons op te nemen via ons contact formulier of door een mail te sturen naar info@benikhout.nl. Het is altijd mogelijk om de big bags met houtsnippers af te halen bij Benik Houthandel en Zagerij in Gemert. Bezorgen is mogelijk tegen meerprijs.

Bestelformulier

  Bezoek Benik Houthandel en Zagerij

  Ben je benieuwd geworden naar onze houtsnippers? Neem dan contact op met Benik Houthandel en Zagerij in Gemert via 0492 551414 of info@benikhout.nl. Wij helpen u graag.

  Benieuwd wat Benik nog meer in het assortiment heeft? Bekijk hieronder een aantal van onze producten.

  Bouwpakketten

  Ben je op zoek naar een bouwpakket voor een douglas overkapping? Benik Houthandel en Zagerij in Gemert heeft bouwpakketten die in iedere gewenste maat kunnen worden aangeboden. Al onze maatwerk bouwpakketten zijn voorzien van pen- en gat verbindingen, waardoor er bijna geen schroeven meer nodig zijn.

  Douglas balken

  Ben je op zoek naar balken van douglashout voor bijvoorbeeld het maken van je overkapping, tuinmeubelen of andere toepassingen? Bij Benik kun je terecht voor fijnbezaagde en geschaafde balken in lengtes tot 9 meter! Voor informatie zie onze pagina douglas balken.

  Douglas planken

  Ook voor douglas planken kunt u terecht bij Benik Houthandel en Zagerij in Gemert nabij Helmond. Onze eigen zagerij verwerkt alleen langzaam groeiend douglas hout afkomstig uit de Ardennen, Eiffel en de Veluwe. Kijk voor ons complete assortiment op de pagina douglas planken.

  Kachelhout

  Wil je een big bag kachelhout kopen? Dan ben je bij Benik Houthandel en Zagerij aan het juiste adres. Onze kachelhout is gemaakt van onbehandeld douglashout. Dit hout is vers gezaagd en dus nog niet droog en pas brandbaar in enkele maanden. Voor alle informatie en prijzen zie onze pagina over kachelhout.