Contact!

Beste klant, ons bedrijf is gewoon geopend. We hebben uiteraard maatregelen genomen om onze klanten en medewerkers te beschermen. De richtlijnen van het RIVM zijn leidend.

In verband met COVID-19 én de voorjaarsdrukte is het op dit moment erg druk. De bezorging van uw bestelling of een reactie van onze klantenservice kan hierdoor langer duren dan dat u van ons gewend bent, wij hopen op uw begrip.

Wij helpen u graag persoonlijk verder met advies of een offerte op maat. U bent tijdens openingstijden altijd welkom in onze houthandel of u bereikt ons telefonisch of per e-mail.

E-mailadres

info@benikhout.nl

Telefoonnummer

+31 492 551414

Bank- en bedrijfsgegevens

BTW nr 8148.90.702.B.01
K.v.K. 17105675
ABN Amro NL80ABNA0513884556
ABNANL2A

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09,00 – 17.30 uur

Zaterdag 08.00 tot 17.00 uur

 

Zon- en feestdagen gesloten

Hout bestellen of offerte aanvragen

Om een bestelling te plaatsen stuurt u ons een e-mail met de door u gewenste aantallen, afmetingen (dikte mm x breedte mm x lengte mm), houtsoort en of u uw bestelling wilt afhalen (gratis) of laten bezorgen. Vermeld duidelijk of het om een offerteaanvraag of een definitieve bestelling gaat.

In het geval van een offerte ontvangt u van ons een e-mail terug met de prijs en mogelijke leverdatum. Indien u akkoord gaat, bevestig u dit per e-mail. In het geval van een bestelling ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin de definitieve prijs en leveringsdatum.

 

Betalen

U kunt bij ons op drie manieren betalen:

  • per pin of per kas bij ons in de zaak
  • per pin of per kas bij aflevering
  • van tevoren per bank

Bij specifiek maatwerk vragen we een volledige betaling voor aanvang van onze werkzaamheden.

 

Afhalen of bezorgen

Wij houden u telefonisch op per e-mail op de hoogte zodra uw bestelling gereed is. U haalt uw bestelling bij ons op tijdens openingstijden. Bezorgen is mogelijk tegen meerprijs. Tijdens de bezorging dient u thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen en te helpen met lossen.

Contactformulier