Contact!

Beste klant, i.v.m. enorme drukte zijn wij momenteel op maandag, dinsdag en woensdag voor particuliere klanten gesloten. Aanvragen kunnen via de mail geplaatst worden, u zou rekening moeten houden met langere levertijden, dan van ons gewend, dit i.v.m. schaarste op de houtmarkt. Bestellingen kunnen donderdag, vrijdag en zaterdag opgehaald worden. U kunt ons op donderdag en vrijdag ook bezoeken, daarvoor heeft u een afspraak nodig. De richtlijnen van het RIVM zijn leidend.

Wij hopen op uw begrip.

WIJ ZIJN VERHUISD NAAR ROOIJE HOEFSEDIJK 61 TE GEMERT

E-mailadres

info@benikhout.nl

Telefoonnummer

+31 492 551414

Bank- en bedrijfsgegevens

BTW nr 8148.90.702.B.01
K.v.K. 17105675
Rabo bank NL78RABO0361464592
RABONL2U

Openingstijden

Tijdelijke openingstijden

maandag gesloten

dinsdag gesloten

woensdag gesloten

donderdag 8.30 – 17.00 uur

vrijdag 8.30 – 17.00 uur

zaterdag 08.00 tot 14.00 uur

 

Zon- en feestdagen gesloten

Hout bestellen of offerte aanvragen

Om een bestelling te plaatsen stuurt u ons een e-mail met de door u gewenste aantallen, afmetingen (dikte mm x breedte mm x lengte mm), houtsoort en of u uw bestelling wilt afhalen (gratis) of laten bezorgen. Vermeld duidelijk of het om een offerteaanvraag of een definitieve bestelling gaat.

In het geval van een offerte ontvangt u van ons een e-mail terug met de prijs en mogelijke leverdatum. Indien u akkoord gaat, bevestig u dit per e-mail. In het geval van een bestelling ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin de definitieve prijs en leveringsdatum.

 

Betalen

U kunt bij ons op drie manieren betalen:

  • per pin of per kas bij ons in de zaak
  • per pin of per kas bij aflevering
  • van tevoren per bank

Bij specifiek maatwerk vragen we een volledige betaling voor aanvang van onze werkzaamheden.

 

Afhalen of bezorgen

Wij houden u telefonisch op per e-mail op de hoogte zodra uw bestelling gereed is. U haalt uw bestelling bij ons op tijdens openingstijden. Bezorgen is mogelijk tegen meerprijs. Tijdens de bezorging dient u thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen en te helpen met lossen.

Contactformulier