DOUGLAS HOUT

Douglas hout: planken, palen, balken en vlonderplanken

Douglas balken en planken gebruikt u voor het bouwen van overkappingen, schuttingen, tuinmeubelen zoals terrastafels en tuinbanken, vlonders, dierenverblijven en speeltoestellen. Ook voor toepassingen binnen is douglas hout een uitstekende keuze. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van fijnbezaagde en geschaafde douglas balken en planken voor het maken van uw kozijnen, deuren en dorpels. Op onze inspiratiesite vindt u enkele voorbeelden van de toepassing van douglas hout.

 

Herkomst en kwaliteit douglas hout

Langzaam groeiend douglas hout heeft een langere levensduur en splijt minder snel dan de snelgroeiende variant. Onze houtzagerij verwerkt daarom alleen langzaam groeiend douglas hout afkomstig van de Veluwe, de Ardennen en de Eiffel. Iedere balk en plank wordt door ons apart gezien en controleren wij op kwaliteit. Bij ons dus geen massaproductie. Bij Benik Houthandel in Gemert is uw fijnbezaagd douglas hout altijd van hoge kwaliteit.

 

Douglas balken en planken fijnbezaagd en geschaafd in eigen houtzagerij

Benik houthandel in Gemert levert douglas balken en palen vanuit eigen houtzagerij; fijnbezaagd, geschaafd en met overmaat geleverd in diverse maten tot een lengte van maximaal 9 meter. U kunt het douglas hout gratis ophalen of laten bezorgen tegen meerprijs. Voor prijzen zie onze prijslijst of vraag een offerte aan.

Douglas hout

douglas balken fijnbezaagd
douglas balken fijnbezaagd
douglas balken fijnbezaagd
schaaldelen douglas
douglas geschaafd
douglas hout blokhut profiel
douglas hout mes en groef
mes en groef planken

Benieuwd naar de mogelijkheden!

Neem contact op!