Houthandel dichtbij Venray

Ben je op zoek naar een houthandel in de omgeving van Venray waar je terecht kunt voor het kopen van hout? Dan ben je bij Benik Houthandel en zagerij aan het juiste adres! Onze houthandel is gevestigd in Gemert, dichtbij Venray en biedt een ruime keuze aan hout van bijvoorbeeld de soorten Douglas, Eiken, Beuken boomschorsplanken en meer!

Benieuwd naar onze houthandel?

Houtsoorten

Je kunt bij Benik Houthandel en Zagerij terecht voor een breed assortiment aan houtsoorten zoals: Douglas, Eiken, Essen, Beuken, Robinia en Plataan. Door onze eigen zagerij kunnen wij balken en planken op de gewenste diktes leveren met een maximale lengte van 9 meter. Vele varianten hebben wij direct uit voorraad leverbaar, echter kunnen wij dit niet altijd garanderen. Bent u dus op zoek naar hout en wilt u weten of wij deze op voorraad hebben? Neem dan gerust even contact op.

Douglas balken

Ben je op zoek naar douglas hout balken voor bijvoorbeeld het maken van je overkapping, tuinmeubelen of andere toepassingen? Bij Benik Houthandel en Zagerij kun je terecht voor fijnbezaagde en geschaafde balken in lengtes tot 9 meter! Voor informatie zie onze pagina douglas balken.

Douglas planken

Ook voor douglas planken kunt u terecht bij Benik Houthandel en Zagerij in Gemert dichtbij Venray. Onze zagerij verwerkt alleen langzaam groeiend douglashout afkomstig uit de Ardennen, Eiffel en de Veluwe. Kijk voor ons complete assortiment op de pagina douglas planken.

Bouwpakketten

Ben je op zoek naar een douglas overkapping, maar weet je niet waar je moet beginnen? Benik Houthandel en Zagerij in Gemert heeft bouwpakketten die in iedere gewenste maat kunnen worden aangeboden. Al onze maatwerk bouwpakketten zijn voorzien van pen- en gat verbindingen, waardoor er bijna geen schroeven meer nodig zijn.

Houtsnippers

Wil je houtsnippers kopen? Dan ben je bij Benik Houthandel en Zagerij aan het juiste adres. Onze houtsnippers zijn gemaakt van onbehandeld douglas en eikenhout. De levensduur van onze houtsnippers is circa drie keer langer als die van snoeihout houtsnippers. Voor alle informatie en prijzen zie onze pagina over houtsnippers.

Bezoek onze houthandel dichtbij Venray

Ben je benieuwd geworden naar ons assortiment aan hout? Kom dan eens langs bij Benik Houthandel en Zagerij en ontdek ons uitgebreide assortiment en mogelijkheden. Benik is gevestigd in Gemert op ongeveer 20 minuten vanaf het centrum van Venray.

Weet je al waar je naar op zoek bent of heeft u een vraag over ons assortiment? Neem dan gerust even van te voren contact met ons op via 0492-551414 of info@benikhout.nl.