BENIK Houthandel en Zagerij is een ervaren leverancier van hoogwaardig hout voor bedrijven en particulieren. Sinds 1998 bieden wij onze klanten in de omgeving van Gemert de beste kwaliteit houtproducten. In 2011 is besloten onze eigen houtzagerij op te richten. Dankzij in het verleden opgebouwde netwerk, kunnen we nu hout uit verantwoord beheerde bossen kopen om een kwaliteitsproduct te verkrijgen. En het mooie van alles… Onze klanten waarderen onze producten en diensten enorm en beoordelen ons gemiddeld met een 9.

Alleen Duurzaam Hout in Onze Zagerij

Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit douglas- of eikenhout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Onze zagerij bestaat al ruim 20 jaar en verwerkt alleen het langzaam groeiende douglashout, dat afkomstig is uit de Veluwe, Ardennen en de Eiffel. Hierdoor bent u verzekerd van houtproducten met een hoge duurzaamheid en een lange levensduur.

Douglashout, Eikenhout en Méér

Ons douglashout is zeer geschikt voor de bouw van schuttingen, gevelbekleding, tuinhuizen, pergola’s en andere toepassingen in de tuin. Eikenhout is ideaal voor meubels, vloeren en andere interieurtoepassingen. Wij bieden een breed scala aan afmetingen en bewerkingen, waardoor we voor elk project een oplossing op maat kunnen bieden.

Tevreden Klanten Staan bij BENIK Voorop

Iedere dag opnieuw doen we er alles aan om de tevredenheid voor onze klanten te garanderen. We leveren snel en betrouwbaar en bieden uitstekende service. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen met uw vragen en behoeften.

Kortom, als u op zoek bent naar hoogwaardig douglas- of eikenhout in de omgeving van Gemert, bent u bij Benik Houthandel en Zagerij aan het juiste adres. Wij zijn ervaren, betrouwbaar en leveren alleen de beste kwaliteit houtproducten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken!

Recent Posts